Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, élesztőmentes kelesztés nélküli fánk készíthető a lisztkeverék segítségével, pillanatok alatt.
Összes termék
Ízesített Feketetea / Zöldtea keverék
Felhasználási javaslat: 2-2,5 g teakeveréket 2 dl forró, de nem lobogó vízzel leöntünk egy csészében. A forrázatot lefedve, 3-4 percig ázni hagyjuk, majd leszűrve fogyasztjuk.
30%-kal csökkentett energia-, és 40%-kal csökkentett szénhidrát-tartalmú lekvár.
JAVASLAT: Kizárólag száraz, tiszta evőeszközökkel érintkezzen a lekvár, ne nyúljunk bele vizes, vajas, morzsás kanállal vagy késsel. A felhasználás után a fedelet szorosan visszacsavarva, mielőbb tegyük vissza a hűtőbe a terméket. A penészgomba elszaporodását a nedves, „szennyezett eszköz”, ill. a nem megfelelő zárás könnyen elősegíti.
Mivel lekvárjaink nem kristálycukorral és azt helyettesítő Datolya sziruppal (az alacsony tápértékek érdekében) készülnek, édességszintjük alacsonyabb, ezért kiválóan alkalmasak főételek mellé szószként. Amennyiben a kész ételt, desszertet édesebben szeretnénk fogyasztani, por eritrittel vagy sziruppal javasoljuk kiegészíteni.
30%-kal csökkentett energia-, és 40%-kal csökkentett szénhidrát-tartalmú lekvár.
JAVASLAT: Kizárólag száraz, tiszta evőeszközökkel érintkezzen a lekvár, ne nyúljunk bele vizes, vajas, morzsás kanállal vagy késsel. A felhasználás után a fedelet szorosan visszacsavarva, mielőbb tegyük vissza a hűtőbe a terméket. A penészgomba elszaporodását a nedves, „szennyezett eszköz”, ill. a nem megfelelő zárás könnyen elősegíti.
Mivel lekvárjaink nem kristálycukorral és azt helyettesítő Datolya sziruppal (az alacsony tápértékek érdekében) készülnek, édességszintjük alacsonyabb, ezért kiválóan alkalmasak főételek mellé szószként. Amennyiben a kész ételt, desszertet édesebben szeretnénk fogyasztani, por eritrittel vagy sziruppal javasoljuk kiegészíteni.
Zabliszt alapú főzős pudingpor, amely nem tartalmaz glutént, tejet, szóját, mesterséges aromát és hozzáadott cukrot.
30%-kal csökkentett energia-, és 40%-kal csökkentett szénhidrát-tartalmú lekvár.
JAVASLAT: Kizárólag száraz, tiszta evőeszközökkel érintkezzen a lekvár, ne nyúljunk bele vizes, vajas, morzsás kanállal vagy késsel. A felhasználás után a fedelet szorosan visszacsavarva, mielőbb tegyük vissza a hűtőbe a terméket. A penészgomba elszaporodását a nedves, „szennyezett eszköz”, ill. a nem megfelelő zárás könnyen elősegíti.
Mivel lekvárjaink nem kristálycukorral és azt helyettesítő Datolya sziruppal (az alacsony tápértékek érdekében) készülnek, édességszintjük alacsonyabb, ezért kiválóan alkalmasak főételek mellé szószként. Amennyiben a kész ételt, desszertet édesebben szeretnénk fogyasztani, por eritrittel vagy sziruppal javasoljuk kiegészíteni.
30%-kal csökkentett energia-, és 40%-kal csökkentett szénhidrát-tartalmú lekvár.
JAVASLAT: Kizárólag száraz, tiszta evőeszközökkel érintkezzen a lekvár, ne nyúljunk bele vizes, vajas, morzsás kanállal vagy késsel. A felhasználás után a fedelet szorosan visszacsavarva, mielőbb tegyük vissza a hűtőbe a terméket. A penészgomba elszaporodását a nedves, „szennyezett eszköz”, ill. a nem megfelelő zárás könnyen elősegíti.
Mivel lekvárjaink nem kristálycukorral és azt helyettesítő Datolya sziruppal (az alacsony tápértékek érdekében) készülnek, édességszintjük alacsonyabb, ezért kiválóan alkalmasak főételek mellé szószként. Amennyiben a kész ételt, desszertet édesebben szeretnénk fogyasztani, por eritrittel vagy sziruppal javasoljuk kiegészíteni.
A Szafi Free zabköret tökéletes gluténmentes alternatívát nyújt köretként, rizottóként, vagy zöldségekkel készítve vegán főételként.
Felhasználási javaslat: A hajdina pehely élelmi rostban gazdag, növényi fehérjeforrás, így a kiegyensúlyozott étrend méltó része lehet.
Fogyasztható gyümölcslébe/joghurtba/kefirbe keverve, vagy müzliként magokkal, aszalványokkal, friss gyümölcsökkel ízesítve. Továbbá egyszerűen vízben vagy tejben megfőzve, kásaként is kitűnő reggeli lehet.
30%-kal csökkentett energia-, és 40%-kal csökkentett szénhidrát-tartalmú lekvár.
JAVASLAT: Kizárólag száraz, tiszta evőeszközökkel érintkezzen a lekvár, ne nyúljunk bele vizes, vajas, morzsás kanállal vagy késsel. A felhasználás után a fedelet szorosan visszacsavarva, mielőbb tegyük vissza a hűtőbe a terméket. A penészgomba elszaporodását a nedves, „szennyezett eszköz”, ill. a nem megfelelő zárás könnyen elősegíti.
Mivel lekvárjaink nem kristálycukorral és azt helyettesítő Datolya sziruppal (az alacsony tápértékek érdekében) készülnek, édességszintjük alacsonyabb, ezért kiválóan alkalmasak főételek mellé szószként. Amennyiben a kész ételt, desszertet édesebben szeretnénk fogyasztani, por eritrittel vagy sziruppal javasoljuk kiegészíteni.
Gluténmentes zabliszt alapú pudingpor.
Míg más magas keményítőtartalmú pudingporok 100 grammra jutó szénhidrátértéke 80-85 gramm szénhidrát körüli értékkel bír, addig a Szafi Free zabpuding por, jóval kevesebb csupán 57,2 gramm szénhidrátot tartalmaz 100 gramm pudingpor, 1 adag pudingpor pedig 14,3 gramm szénhidrátot tartalmaz!
Nem tartalmaz aromát, tejterméket, szóját, glutént, és kukoricát!
Csemege ketchup szőlőmust sűrítménnyel, hőkezeléssel tartósítva
- 30 %-kal csökkentett energiatartalom
- 35 %-kal csökkentett szénhidráttartalom
- Tartósítószert nem tartalmaz